Bagerier i Limhamn

Annons:
Hitta bageri i Limhamn - alla trevliga och mysiga bagerier i Limhamn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Limhamn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Limhamn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Limhamn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Limhamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Limhamn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Limhamn som passar dig.

AB Konditori Katarina
Ringugnsg. 6
216 16 Limhamn


Konditori Katarina
Ringugnsg. 6
216 16 Limhamn


Socker & Vanilj
Hyllie Kyrkov. 55 A
216 16 Limhamn


COOP
Viarpsg. 29
216 22 LIMHAMN


Limhamns Kakbod & Café
Linnég. 20
216 12 Limhamn

Annons:

Fika och frallor i Limhamn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Limhamn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Limhamn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Limhamn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Limhamn som också kan vara av intresse.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du läsa mer om Limhamn om du vill veta mer än saker om bagerier i Limhamn.

I Limhamn hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Limhamn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: