Bagerier i Landskrona

Annons:
Hitta bageri i Landskrona - alla trevliga och mysiga bagerier i Landskrona som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Landskrona och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Landskrona. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Landskrona erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Landskrona

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Landskrona. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Landskrona som passar dig.

Bengtssons Bästa
Föreningsg. 71
261 36 LANDSKRONA


Lindells
Mariebergsg. 6
261 51 Landskrona


Circle K
Pumpg. 5
261 35 Landskrona


Conditori Camilla Trumars AB
Artillerig. 9
261 33 Landskrona


Lorry, Konditori
Eriksg. 134
261 40 Landskrona

Annons:

Fika och frallor i Landskrona

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Landskrona är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Landskrona. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Landskrona från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Landskrona

I Landskrona finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Landskrona som också kan vara av intresse.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan du läsa mer om Landskrona om du vill veta mer än saker om bagerier i Landskrona.

I Landskrona hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Landskrona som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: