Bagerier i Klågerup

Annons:
Hitta bageri i Klågerup - alla trevliga och mysiga bagerier i Klågerup som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Klågerup och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Klågerup. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Klågerup erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Klågerup

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Klågerup. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Klågerup som passar dig.

Vismarlövs Café och Bagarstuga
Eksholmsv. 357
233 76 KLÅGERUP

Annons:

Fika och frallor i Klågerup

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Klågerup är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Klågerup. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Klågerup från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Klågerup

I Klågerup finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Klågerup som också kan vara av intresse.

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här kan du läsa mer om Klågerup om du vill veta mer än saker om bagerier i Klågerup.

I Klågerup hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Klågerup som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: