Bagerier i Kivik

Annons:
Hitta bageri i Kivik - alla trevliga och mysiga bagerier i Kivik som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kivik och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Kivik. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kivik erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kivik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kivik. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kivik som passar dig.

Mellbybagaren AB
Mellby Backe 13
277 35 Kivik


Kiviks Café o. Bageri
Killebacken 3
277 31 Kivik


Dalängarna
Svinaberga
277 35 Kivik

Annons:

Fika och frallor i Kivik

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kivik är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kivik. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kivik från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kivik

I Kivik finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kivik som också kan vara av intresse.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här kan du läsa mer om Kivik om du vill veta mer än saker om bagerier i Kivik.

I Kivik hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kivik som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: