Bagerier i Kävlinge

Annons:
Hitta bageri i Kävlinge - alla trevliga och mysiga bagerier i Kävlinge som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kävlinge och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Kävlinge. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kävlinge erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kävlinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kävlinge. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kävlinge som passar dig.

Konditori Kringlan
Bruksg. 23
244 30 Kävlinge


Södervidinge Bagaren
Tingsv. 372
244 93 KÄVLINGE


Wivex Konditori
Sälgv. 23
244 41 Kävlinge

Annons:

Fika och frallor i Kävlinge

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kävlinge är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kävlinge. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kävlinge från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kävlinge

I Kävlinge finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kävlinge som också kan vara av intresse.

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du läsa mer om Kävlinge om du vill veta mer än saker om bagerier i Kävlinge.

I Kävlinge hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kävlinge som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: