Bagerier i Jonstorp

Annons:
Hitta bageri i Jonstorp - alla trevliga och mysiga bagerier i Jonstorp som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Jonstorp och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Jonstorp. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Jonstorp erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Jonstorp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Jonstorp. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Jonstorp som passar dig.

Bengts Kaffe
Åhusav. 38
263 92 JONSTORP

Annons:

Fika och frallor i Jonstorp

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Jonstorp är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Jonstorp. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Jonstorp från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Jonstorp

I Jonstorp finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Jonstorp som också kan vara av intresse.

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här kan du läsa mer om Jonstorp om du vill veta mer än saker om bagerier i Jonstorp.

I Jonstorp hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Jonstorp som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: