Bagerier i Hörby

Annons:
Hitta bageri i Hörby - alla trevliga och mysiga bagerier i Hörby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hörby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Hörby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hörby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hörby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hörby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hörby som passar dig.

Coop Konsum
Slagtoftav. 24
242 35 Hörby


Margarielle, Margaretha Stenström
Osbyholm Hagadalsv. 10
242 93 Hörby


Sandells Hembageri
Köinge 6892
242 92 HÖRBY

Annons:

Fika och frallor i Hörby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hörby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hörby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hörby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hörby

I Hörby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hörby som också kan vara av intresse.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här kan du läsa mer om Hörby om du vill veta mer än saker om bagerier i Hörby.

I Hörby hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hörby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: