Bagerier i Höör

Annons:
Hitta bageri i Höör - alla trevliga och mysiga bagerier i Höör som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Höör och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Höör. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Höör erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Höör

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Höör. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Höör som passar dig.

Boijertz Conditori
Nya Torg 2 B
243 30 Höör


Brödboden
Järnvägsg. 14
243 30 Höör


Bröd Till Tusen AB
Nya Torg 1
243 30 Höör

Annons:

Fika och frallor i Höör

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Höör är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Höör. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Höör från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Höör

I Höör finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Höör som också kan vara av intresse.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du läsa mer om Höör om du vill veta mer än saker om bagerier i Höör.

I Höör hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Höör som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: