Bagerier i Höllviken

Annons:
Hitta bageri i Höllviken - alla trevliga och mysiga bagerier i Höllviken som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Höllviken och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Höllviken. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Höllviken erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Höllviken

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Höllviken. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Höllviken som passar dig.

Konditori Katarina
Kungstorpsv. 8
236 32 Höllviken


Annas Bageri & Café
Falsterbov. 117
236 41 Höllviken

Annons:

Fika och frallor i Höllviken

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Höllviken är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Höllviken. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Höllviken från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Höllviken

I Höllviken finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Höllviken som också kan vara av intresse.

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här kan du läsa mer om Höllviken om du vill veta mer än saker om bagerier i Höllviken.

I Höllviken hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Höllviken som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: