Bagerier i Höganäs

Annons:
Hitta bageri i Höganäs - alla trevliga och mysiga bagerier i Höganäs som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Höganäs och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Höganäs. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Höganäs erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Höganäs

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Höganäs. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Höganäs som passar dig.

ICA Kvantum
Lexikonv. 1
263 34 HÖGANÄS


Kakhuset I Kullabygden AB
Storg. 20
263 37 Höganäs


Finax Bakery
Höganäsv. 10
263 51 Höganäs

Annons:

Fika och frallor i Höganäs

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Höganäs är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Höganäs. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Höganäs från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Höganäs

I Höganäs finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Höganäs som också kan vara av intresse.

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan du läsa mer om Höganäs om du vill veta mer än saker om bagerier i Höganäs.

I Höganäs hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Höganäs som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: