Bagerier i Hässleholm

Annons:
Hitta bageri i Hässleholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Hässleholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hässleholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Hässleholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hässleholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hässleholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hässleholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hässleholm som passar dig.

Coop Extra
Hövdingeg. 31
281 33 HÄSSLEHOLM


Bjärnors Konditori AB
Första Avenyen 4
281 31 HÄSSLEHOLM


Circle K
Grönängsplan
281 33 HÄSSLEHOLM


Rolf Tillberg Spettkaksbageri
Torsg. 10
281 38 Hässleholm

Annons:

Fika och frallor i Hässleholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hässleholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hässleholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hässleholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hässleholm

I Hässleholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hässleholm som också kan vara av intresse.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här kan du läsa mer om Hässleholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Hässleholm.

I Hässleholm hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hässleholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: