Bagerier i Furulund

Annons:
Hitta bageri i Furulund - alla trevliga och mysiga bagerier i Furulund som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Furulund och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Furulund. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Furulund erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Furulund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Furulund. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Furulund som passar dig.

Coop Nära
Kungsg. 52
244 63 Furulund

Annons:

Fika och frallor i Furulund

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Furulund är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Furulund. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Furulund från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Furulund

I Furulund finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Furulund som också kan vara av intresse.

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Här kan du läsa mer om Furulund om du vill veta mer än saker om bagerier i Furulund.

I Furulund hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Furulund som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: