Bagerier i Fjälkinge

Annons:
Hitta bageri i Fjälkinge - alla trevliga och mysiga bagerier i Fjälkinge som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Fjälkinge och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Fjälkinge. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Fjälkinge erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Fjälkinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Fjälkinge. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Fjälkinge som passar dig.

Lyckeby Culinar AB
Gamla v.
290 34 FJÄLKINGE


Viby Kak och Tårtverkstad
Stengårdsv. 80
290 34 FJÄLKINGE


Minas Chokladstudio
Tostebergav. 766
290 34 FJÄLKINGE


Ifö-Bageriet
Klackav. 19
290 34 FJÄLKINGE


Bagarboden i Mjällby
Gunnebov. 104
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Fika och frallor i Fjälkinge

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Fjälkinge är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Fjälkinge. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Fjälkinge från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Fjälkinge

I Fjälkinge finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Fjälkinge som också kan vara av intresse.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du läsa mer om Fjälkinge om du vill veta mer än saker om bagerier i Fjälkinge.

I Fjälkinge hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Fjälkinge som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: