Bagerier i Ekeby

Annons:
Hitta bageri i Ekeby - alla trevliga och mysiga bagerier i Ekeby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ekeby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Ekeby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ekeby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ekeby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ekeby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ekeby som passar dig.

Café Tösabiten
Storg. 13
267 76 Ekeby


Delikatessbageriet JTF AB
Spannmålsg. 1
267 76 Ekeby

Annons:

Fika och frallor i Ekeby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ekeby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ekeby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ekeby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ekeby

I Ekeby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ekeby som också kan vara av intresse.

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Yta: 303,46 hektar
Invånarantal: 3230, år 2010

Här kan du läsa mer om Ekeby om du vill veta mer än saker om bagerier i Ekeby.

I Ekeby hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ekeby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: