Bagerier i Dalby

Annons:
Hitta bageri i Dalby - alla trevliga och mysiga bagerier i Dalby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Dalby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Dalby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Dalby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Dalby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Dalby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Dalby som passar dig.

Kungsgårds Stenugnsbageri AB
Lundav. 1
247 50 Dalby

Annons:

Fika och frallor i Dalby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Dalby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Dalby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Dalby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Dalby

I Dalby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Dalby som också kan vara av intresse.

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här kan du läsa mer om Dalby om du vill veta mer än saker om bagerier i Dalby.

I Dalby hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Dalby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: