Bagerier i Brantevik

Annons:
Hitta bageri i Brantevik - alla trevliga och mysiga bagerier i Brantevik som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Brantevik och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Brantevik. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Brantevik erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Brantevik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Brantevik. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Brantevik som passar dig.

HÖRNAN på Brantevik
Skeppareg. 22
272 38 Brantevik

Annons:

Fika och frallor i Brantevik

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Brantevik är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Brantevik. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Brantevik från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Brantevik

I Brantevik finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Brantevik som också kan vara av intresse.

Brantevik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Brantevik är ett fiskeläge på Österlen, ungefär fem kilometer söder om Simrishamn. Söder om orten ligger bad- och strövområdet Grönet med betade hagmarker och klippstränder. Ursprungligen var ortens huvudnäringar sjöfart, fiske och jordbruk. Numera är turism den viktigaste näringen.

Yta: 68,94 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Här kan du läsa mer om Brantevik om du vill veta mer än saker om bagerier i Brantevik.

I Brantevik hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Brantevik som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: