Bagerier i Blentarp

Annons:
Hitta bageri i Blentarp - alla trevliga och mysiga bagerier i Blentarp som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Blentarp och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Blentarp. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Blentarp erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Blentarp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Blentarp. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Blentarp som passar dig.

SmakSak
Gamla v. 1
275 61 BLENTARP

Annons:

Fika och frallor i Blentarp

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Blentarp är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Blentarp. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Blentarp från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Blentarp

I Blentarp finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Blentarp som också kan vara av intresse.

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Här kan du läsa mer om Blentarp om du vill veta mer än saker om bagerier i Blentarp.

I Blentarp hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Blentarp som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: