Bagerier i Bjuv

Annons:
Hitta bageri i Bjuv - alla trevliga och mysiga bagerier i Bjuv som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bjuv och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Bjuv. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bjuv erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bjuv

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bjuv. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bjuv som passar dig.

Selleberga Bageri AB
Åkerig. 9
267 39 Bjuv

Annons:

Fika och frallor i Bjuv

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bjuv är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bjuv. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bjuv från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bjuv

I Bjuv finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bjuv som också kan vara av intresse.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du läsa mer om Bjuv om du vill veta mer än saker om bagerier i Bjuv.

I Bjuv hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bjuv som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: