Bagerier i Bjärred

Annons:
Hitta bageri i Bjärred - alla trevliga och mysiga bagerier i Bjärred som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bjärred och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Bjärred. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bjärred erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bjärred

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bjärred. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bjärred som passar dig.

Borgeby Stenugnsbageri och Kafé
Desideriavägen 18
237 41 BJÄRRED


Lilla Blå Bageriet
Flädie Bäckv. 1
237 91 Bjärred


Borgeby Stenugnsbageri AB
Desideriavägen 18
237 41 BJÄRRED


Coop Extra
Leifs v. 49
237 31 Bjärred

Annons:

Fika och frallor i Bjärred

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bjärred är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bjärred. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bjärred från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bjärred

I Bjärred finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bjärred som också kan vara av intresse.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du läsa mer om Bjärred om du vill veta mer än saker om bagerier i Bjärred.

I Bjärred hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bjärred som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: