Bagerier i Bjärnum

Annons:
Hitta bageri i Bjärnum - alla trevliga och mysiga bagerier i Bjärnum som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bjärnum och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Bjärnum. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bjärnum erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bjärnum

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bjärnum. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bjärnum som passar dig.

Bjärnums Konditori
Södra v. 4
280 20 BJÄRNUM


Bjärnums Konditori
Södra v. 4
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Fika och frallor i Bjärnum

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bjärnum är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bjärnum. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bjärnum från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bjärnum

I Bjärnum finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bjärnum som också kan vara av intresse.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du läsa mer om Bjärnum om du vill veta mer än saker om bagerier i Bjärnum.

I Bjärnum hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bjärnum som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: