Bagerier i Billesholm

Annons:
Hitta bageri i Billesholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Billesholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Billesholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Billesholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Billesholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Billesholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Billesholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Billesholm som passar dig.

Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB
Storg. 3
267 73 Billesholm

Annons:

Fika och frallor i Billesholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Billesholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Billesholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Billesholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Billesholm

I Billesholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Billesholm som också kan vara av intresse.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du läsa mer om Billesholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Billesholm.

I Billesholm hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Billesholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: