Bagerier i Billeberga

Annons:
Hitta bageri i Billeberga - alla trevliga och mysiga bagerier i Billeberga som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Billeberga och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Billeberga. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Billeberga erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Billeberga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Billeberga. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Billeberga som passar dig.

Billeberga Stenugnsbageri AB
Värmöv. 3
268 73 BILLEBERGA

Annons:

Fika och frallor i Billeberga

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Billeberga är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Billeberga. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Billeberga från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Billeberga

I Billeberga finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Billeberga som också kan vara av intresse.

Billeberga är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Billeberga socken i Skåne. I Billeberga ligger Billeberga kyrka. Det finns två handelsträdgårdar här, K.G. Hanssons Handelsträdgård AB och Ahls Handelsträdgård.

Yta: 106,13 hektar
Invånarantal: 987, år 2010

Här kan du läsa mer om Billeberga om du vill veta mer än saker om bagerier i Billeberga.

I Billeberga hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Billeberga som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: