Bagerier i Ängelholm

Annons:
Hitta bageri i Ängelholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Ängelholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ängelholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Ängelholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ängelholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ängelholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ängelholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ängelholm som passar dig.

Konditori Centrum Ängelholm
Storg. 17
262 32 ängelholm


Gunnars Bröd AB
Kelliehousevägen 2
262 74 ängelholm


Sjöholms Bageri AB
Storg. 58 A
262 32 ängelholm

Annons:

Fika och frallor i Ängelholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ängelholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ängelholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ängelholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ängelholm

I Ängelholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ängelholm som också kan vara av intresse.

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du läsa mer om Ängelholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Ängelholm.

I Ängelholm hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ängelholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: