Bagerier i Allerum

Annons:
Hitta bageri i Allerum - alla trevliga och mysiga bagerier i Allerum som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Allerum och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Allerum. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Allerum erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Allerum

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Allerum. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Allerum som passar dig.

Brödkultur Helsingborg AB
Allerumsvägen 232
254 76 Allerum

Annons:

Fika och frallor i Allerum

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Allerum är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Allerum. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Allerum från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Allerum

I Allerum finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Allerum som också kan vara av intresse.

Allerum är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Tätorten består av de två sammanvuxna samhällena Allerum, kyrkby i Allerums socken, och Hjälmshult. Allerum är främst en bostadsort med pendling till Helsingborg.

Yta: 77,94 hektar
Invånarantal: 716, år 2010

Här kan du läsa mer om Allerum om du vill veta mer än saker om bagerier i Allerum.

I Allerum hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Allerum som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: