Bagerier i Åhus

Annons:
Hitta bageri i Åhus - alla trevliga och mysiga bagerier i Åhus som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Åhus och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Åhus. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Åhus erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Åhus

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Åhus. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Åhus som passar dig.

Kvantum Åhus
Vallg. 30
296 31 ÅHUS


Nya Conditoriet
Köpmannag. 20
296 31 ÅHUS

Annons:

Fika och frallor i Åhus

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Åhus är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Åhus. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Åhus från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Åhus

I Åhus finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Åhus som också kan vara av intresse.

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här kan du läsa mer om Åhus om du vill veta mer än saker om bagerier i Åhus.

I Åhus hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Åhus som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: