Bagerier i Abbekås

Annons:
Hitta bageri i Abbekås - alla trevliga och mysiga bagerier i Abbekås som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Abbekås och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Abbekås. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Abbekås erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Abbekås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Abbekås. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Abbekås som passar dig.

Mossbystrands Kaffestuga AB
Mårten Jöns v. 6
274 56 Abbekås

Annons:

Fika och frallor i Abbekås

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Abbekås är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Abbekås. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Abbekås från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Abbekås

I Abbekås finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Abbekås som också kan vara av intresse.

Abbekås är en tätort i Skivarps socken på Söderslätt i Skurups kommun. Abbekås hamn består av en yttre och en inre hamnbassäng, där den inre används av fiskarna och den yttre är till för fritidsseglare och gästbåtar. Här finns såväl hamnkrog och hotell som ett modernt tvätt/dusch/toaletthus för besökare.

Yta: 90,60 hektar
Invånarantal: 729, år 2010

Här kan du läsa mer om Abbekås om du vill veta mer än saker om bagerier i Abbekås.

I Abbekås hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Abbekås som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: