Bagerier i Ydre

Annons:
Hitta bageri i Ydre - alla trevliga och mysiga bagerier i Ydre som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ydre och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Ydre. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ydre erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ydre

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ydre. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ydre som passar dig.

Coop Konsum
Hagag. 3
570 60 Ydre


Tgs Taxi & Buss
Bårsbo 1
570 63 YDRE

Annons:

Fika och frallor i Ydre

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ydre är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ydre. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ydre från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ydre

I Ydre finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ydre som också kan vara av intresse.

Ydre kommun är en kommun i Östergötlands län. Kommunen är till invånarantalet Götalands minsta och den har Sveriges minsta centralort, Österbymo. Befolkningstätheten i kommunen är Götalands lägsta.

Yta: 778,62 km2
Invånarantal: 3665, år 2010

Här kan du läsa mer om Ydre om du vill veta mer än saker om bagerier i Ydre.

I Ydre hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ydre som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Östergötland.
Annons: