Bagerier i Valdemarsvik

Annons:
Hitta bageri i Valdemarsvik - alla trevliga och mysiga bagerier i Valdemarsvik som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Valdemarsvik och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Valdemarsvik. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Valdemarsvik erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Valdemarsvik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Valdemarsvik. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Valdemarsvik som passar dig.

Klara Axet KB
Axv. 3
615 30 Valdemarsvik

Annons:

Fika och frallor i Valdemarsvik

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Valdemarsvik är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Valdemarsvik. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Valdemarsvik från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Valdemarsvik

I Valdemarsvik finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Valdemarsvik som också kan vara av intresse.

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånarantal: 2772, år 2010

Här kan du läsa mer om Valdemarsvik om du vill veta mer än saker om bagerier i Valdemarsvik.

I Valdemarsvik hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Valdemarsvik som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Östergötland.
Annons: