Bagerier i Vadstena

Annons:
Hitta bageri i Vadstena - alla trevliga och mysiga bagerier i Vadstena som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vadstena och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Vadstena. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vadstena erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vadstena

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vadstena. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vadstena som passar dig.

Strandbygget HB
Slottsg. 15 E
592 30 VADSTENA


La Bocata Bageri AB
Hovsg. 1
592 30 VADSTENA


Coop Konsum
Rådhustorget 2 -4
592 30 VADSTENA


Café La Bocata Bageri
Hovsg. 1
592 30 VADSTENA

Annons:

Fika och frallor i Vadstena

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vadstena är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vadstena. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vadstena från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vadstena

I Vadstena finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vadstena som också kan vara av intresse.

Vadstena är en tätort i Östergötland samt centralort i Vadstena kommun, Östergötlands län. Vadstena ligger på Vätterns östra strand, 16 kilometer sydväst om Motala. Öster om staden utbreder sig Östgötaslätten.

Yta: 341,22 hektar
Invånarantal: 5613, år 2010

Här kan du läsa mer om Vadstena om du vill veta mer än saker om bagerier i Vadstena.

I Vadstena hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vadstena som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Östergötland.
Annons: