Bagerier i Tjällmo

Annons:
Hitta bageri i Tjällmo - alla trevliga och mysiga bagerier i Tjällmo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Tjällmo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Tjällmo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Tjällmo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Tjällmo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Tjällmo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Tjällmo som passar dig.

Börslycke Gård
Godegård 731
590 34 Tjällmo


Börslycke Gård AB
Godegård 731
590 34 Tjällmo

Annons:

Fika och frallor i Tjällmo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Tjällmo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Tjällmo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Tjällmo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Tjällmo

I Tjällmo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Tjällmo som också kan vara av intresse.

Tjällmo är en tätort i Motala kommun. Den är belägen längs länsväg 211, 20 km norr om sjön Boren och är kyrkbyn i Tjällmo socken. På orten finns (2016) bland annat en grundskola, en livsmedelsbutik och ett gatukök. Tjällmo har kollektivtrafik genom Östgötatrafikens landsbygdslinje 623 från Borensberg.

Yta: 71,11 hektar
Invånarantal: 557, år 2010

Här kan du läsa mer om Tjällmo om du vill veta mer än saker om bagerier i Tjällmo.

I Tjällmo hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Tjällmo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Östergötland.
Annons: