Bagerier i Söderköping

Annons:
Hitta bageri i Söderköping - alla trevliga och mysiga bagerier i Söderköping som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Söderköping och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Söderköping. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Söderköping erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Söderköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Söderköping. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Söderköping som passar dig.

Hans & Gretas Glutenfria Bröd AB
Ringv. 42
614 31 Söderköping


Jannes Hembageri I Söderköping AB
Hagatorget
614 30 SÖDERKÖPING


Jannes Hembageri AB
Hagatorget 2
614 30 SÖDERKÖPING


Bake N Joy Glutenfree AB
Virkesgatan 10
614 31 Söderköping

Annons:

Fika och frallor i Söderköping

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Söderköping är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Söderköping. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Söderköping från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Söderköping

I Söderköping finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Söderköping som också kan vara av intresse.

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Här kan du läsa mer om Söderköping om du vill veta mer än saker om bagerier i Söderköping.

I Söderköping hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Söderköping som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Östergötland.
Annons: