Bagerier i Rimforsa

Annons:
Hitta bageri i Rimforsa - alla trevliga och mysiga bagerier i Rimforsa som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Rimforsa och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Rimforsa. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Rimforsa erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Rimforsa

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Rimforsa. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Rimforsa som passar dig.

Bagarboden I Rimforsa AB
Kalmarv. 27
590 43 Rimforsa

Annons:

Fika och frallor i Rimforsa

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Rimforsa är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Rimforsa. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Rimforsa från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Rimforsa

I Rimforsa finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Rimforsa som också kan vara av intresse.

Rimforsa är en tätort i Kinda kommun i Östergötland. Rimforsa ligger vid Kinda kanal mellan sjöarna Järnlunden och Åsunden. Järnvägen Linköping-Hultsfred/Kalmar och Riksväg 34 går igenom samhället.

Yta: 212,57 hektar
Invånarantal: 2238, år 2010

Här kan du läsa mer om Rimforsa om du vill veta mer än saker om bagerier i Rimforsa.

I Rimforsa hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Rimforsa som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Östergötland.
Annons: