Bagerier i Ödeshög

Annons:
Hitta bageri i Ödeshög - alla trevliga och mysiga bagerier i Ödeshög som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ödeshög och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Ödeshög. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ödeshög erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ödeshög

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ödeshög. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ödeshög som passar dig.

Lysings Konditori´& Bageri
St. Torget 5
599 31 ödeshög

Annons:

Fika och frallor i Ödeshög

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ödeshög är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ödeshög. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ödeshög från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ödeshög

I Ödeshög finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ödeshög som också kan vara av intresse.

Ödeshög är en tätort och centralort i Ödeshögs kommun i Östergötlands län. I Ödeshög finns Ödeshögs kyrka och en hembygdsgård. Det finns ett antal restauranger runt torget.

Yta: 241,05 hektar
Invånarantal: 2572, år 2010

Här kan du läsa mer om Ödeshög om du vill veta mer än saker om bagerier i Ödeshög.

I Ödeshög hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ödeshög som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Östergötland.
Annons: