Bagerier i Motala

Annons:
Hitta bageri i Motala - alla trevliga och mysiga bagerier i Motala som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Motala och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 7 olika bagerier i Motala. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Motala erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Motala

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Motala. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Motala som passar dig.

Lilla Hembageriet i Motala AB
Östermalmsg. 103 Gallerian Motala
591 60 MOTALA


Ubbes Bageri och Café
Lasarettsg. 50
591 35 MOTALA


Bröderna Franzén
Turbinv. 18
591 61 Motala


Råssnäs Bageri
Råssnäsv. 33
591 73 MOTALA


Bagarn Anders Eriksson AB
Råssnäsv. 33
591 73 MOTALA


Östenssons Livs AB
Myntg. 2
591 61 Motala


Lilla Hembageriet i Motala AB
Verkstadstorget
591 60 MOTALA

Annons:

Fika och frallor i Motala

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Motala är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Motala. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Motala från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Motala

I Motala finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Motala som också kan vara av intresse.

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Här kan du läsa mer om Motala om du vill veta mer än saker om bagerier i Motala.

I Motala hittade vi sammanlagt 7 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Motala som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Östergötland.
Annons: