Bagerier i Mantorp

Annons:
Hitta bageri i Mantorp - alla trevliga och mysiga bagerier i Mantorp som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Mantorp och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Mantorp. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Mantorp erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Mantorp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Mantorp. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Mantorp som passar dig.

SwitsBake Int AB
Magasinsv. 42
590 18 Mantorp


Lantmännen Unibake Sweden AB
Trumpetarev. 2
590 19 MANTORP

Annons:

Fika och frallor i Mantorp

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Mantorp är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Mantorp. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Mantorp från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Mantorp

I Mantorp finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Mantorp som också kan vara av intresse.

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Här kan du läsa mer om Mantorp om du vill veta mer än saker om bagerier i Mantorp.

I Mantorp hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Mantorp som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Östergötland.
Annons: