Bagerier i Kisa

Annons:
Hitta bageri i Kisa - alla trevliga och mysiga bagerier i Kisa som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kisa och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Kisa. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kisa erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kisa

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kisa. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kisa som passar dig.

Anitas Bröd
Måla 1
590 39 Kisa


Coop Konsum
Västra v. 1
590 37 Kisa

Annons:

Fika och frallor i Kisa

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kisa är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kisa. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kisa från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kisa

I Kisa finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kisa som också kan vara av intresse.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du läsa mer om Kisa om du vill veta mer än saker om bagerier i Kisa.

I Kisa hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kisa som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Östergötland.
Annons: