Bagerier i Boxholm

Annons:
Hitta bageri i Boxholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Boxholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Boxholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Boxholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Boxholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Boxholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Boxholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Boxholm som passar dig.

Boxholms Café & Smörgåsbar
Storg. 25 A
590 11 BOXHOLM


Coop Konsum
Storg. 12
590 11 BOXHOLM


Malexander Café & Gästrum
Kyrkov. 1 Malexander
590 14 Boxholm

Annons:

Fika och frallor i Boxholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Boxholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Boxholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Boxholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Boxholm

I Boxholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Boxholm som också kan vara av intresse.

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här kan du läsa mer om Boxholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Boxholm.

I Boxholm hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Boxholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Östergötland.
Annons: