Bagerier i Odensbacken

Annons:
Hitta bageri i Odensbacken - alla trevliga och mysiga bagerier i Odensbacken som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Odensbacken och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Odensbacken. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Odensbacken erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Odensbacken

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Odensbacken. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Odensbacken som passar dig.

Odensbackens Konditori AB
Örebrov. 20
715 31 Odensbacken


Wholemeal
Lännäs 642
715 93 Odensbacken


Smörgåsbutiken, M Larsson
Bo 8001
715 91 Odensbacken


Tomas Neiler, AB
N. Vinön 416
715 93 Odensbacken

Annons:

Fika och frallor i Odensbacken

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Odensbacken är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Odensbacken. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Odensbacken från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Odensbacken

I Odensbacken finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Odensbacken som också kan vara av intresse.

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Här kan du läsa mer om Odensbacken om du vill veta mer än saker om bagerier i Odensbacken.

I Odensbacken hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Odensbacken som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: