Bagerier i Nora

Annons:
Hitta bageri i Nora - alla trevliga och mysiga bagerier i Nora som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Nora och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Nora. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Nora erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Nora

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Nora. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Nora som passar dig.

ICA Supermarket Nora
Storgatan 45
713 30 Nora


Café Da Capo
Rådstugug. 19
713 31 NORA


Scheiermans Finbageri AB
Skördev. 37
713 30 Nora


Silkes Bageri Café
Borgmästarg. 1
713 31 NORA

Annons:

Fika och frallor i Nora

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Nora är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Nora. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Nora från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Nora

I Nora finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Nora som också kan vara av intresse.

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Här kan du läsa mer om Nora om du vill veta mer än saker om bagerier i Nora.

I Nora hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Nora som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: