Bagerier i Lindesberg

Annons:
Hitta bageri i Lindesberg - alla trevliga och mysiga bagerier i Lindesberg som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lindesberg och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Lindesberg. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lindesberg erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lindesberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lindesberg. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lindesberg som passar dig.

Frosths Konditori & Bageri
Kristinav. 16
711 30 LINDESBERG


Café Lusthuset
Svarttjärnsv. 3
711 31 Lindesberg

Annons:

Fika och frallor i Lindesberg

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lindesberg är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lindesberg. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lindesberg från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lindesberg som också kan vara av intresse.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du läsa mer om Lindesberg om du vill veta mer än saker om bagerier i Lindesberg.

I Lindesberg hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lindesberg som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: