Bagerier i Kopparberg

Annons:
Hitta bageri i Kopparberg - alla trevliga och mysiga bagerier i Kopparberg som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kopparberg och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Kopparberg. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kopparberg erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kopparberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kopparberg. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kopparberg som passar dig.

Nämndemans Rälln 303
Rällen 303
714 93 KOPPARBERG

Annons:

Fika och frallor i Kopparberg

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kopparberg är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kopparberg. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kopparberg från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kopparberg som också kan vara av intresse.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du läsa mer om Kopparberg om du vill veta mer än saker om bagerier i Kopparberg.

I Kopparberg hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kopparberg som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: