Bagerier i Karlskoga

Annons:
Hitta bageri i Karlskoga - alla trevliga och mysiga bagerier i Karlskoga som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Karlskoga och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 9 olika bagerier i Karlskoga. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Karlskoga erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Karlskoga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Karlskoga. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Karlskoga som passar dig.

MAXI ICA Stormarknad
Gesällg. 5
691 34 Karlskoga


Khatoon
Gustavsg. 15
691 34 Karlskoga


Kringlans Finbageri
Värmlandsv. 22
691 34 Karlskoga


Bagarns Brödbod i Karlskoga AB
Bergsmansg. 19
691 31 KARLSKOGA


Konditori Köp City
Sandviksv. 12
691 52 Karlskoga


Gamla Pumphuset AB
Strandparksvägen 7
691 41 Karlskoga


Coop Forum
Källmossv. 2
691 52 Karlskoga


Coop Konsum Storängen
Tranbärsv. 2
691 47 Karlskoga


Karlskoga Wärdshus
Bergsmansg. 34
691 32 Karlskoga

Annons:

Fika och frallor i Karlskoga

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Karlskoga är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Karlskoga. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Karlskoga från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Karlskoga

I Karlskoga finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Karlskoga som också kan vara av intresse.

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlskoga om du vill veta mer än saker om bagerier i Karlskoga.

I Karlskoga hittade vi sammanlagt 9 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Karlskoga som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: