Bagerier i Hallsberg

Annons:
Hitta bageri i Hallsberg - alla trevliga och mysiga bagerier i Hallsberg som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hallsberg och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Hallsberg. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hallsberg erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hallsberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hallsberg. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hallsberg som passar dig.

Childrens - Upptäckarhuset
Gärdesv. 4
694 36 Hallsberg


Landals Produktions AB
Bäck 207
694 92 Hallsberg


Cecilias café
Ö. Storg. 2
694 31 HALLSBERG


Coop Konsum
Trädgårdsg. 6
694 31 HALLSBERG

Annons:

Fika och frallor i Hallsberg

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hallsberg är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hallsberg. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hallsberg från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hallsberg

I Hallsberg finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hallsberg som också kan vara av intresse.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du läsa mer om Hallsberg om du vill veta mer än saker om bagerier i Hallsberg.

I Hallsberg hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hallsberg som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: