Bagerier i Hällefors

Annons:
Hitta bageri i Hällefors - alla trevliga och mysiga bagerier i Hällefors som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hällefors och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Hällefors. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hällefors erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hällefors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hällefors. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hällefors som passar dig.

DelMat AB
Industriv. 11
712 30 HÄLLEFORS

Annons:

Fika och frallor i Hällefors

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hällefors är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hällefors. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hällefors från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hällefors

I Hällefors finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hällefors som också kan vara av intresse.

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du läsa mer om Hällefors om du vill veta mer än saker om bagerier i Hällefors.

I Hällefors hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hällefors som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: