Bagerier i Guldsmedshyttan

Annons:
Hitta bageri i Guldsmedshyttan - alla trevliga och mysiga bagerier i Guldsmedshyttan som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Guldsmedshyttan och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Guldsmedshyttan. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Guldsmedshyttan erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Guldsmedshyttan

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Guldsmedshyttan. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Guldsmedshyttan som passar dig.

Drakabäckens Turistgård
Bergsgården
711 78 Guldsmedshyttan

Annons:

Fika och frallor i Guldsmedshyttan

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Guldsmedshyttan är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Guldsmedshyttan. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Guldsmedshyttan från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Guldsmedshyttan

I Guldsmedshyttan finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Guldsmedshyttan som också kan vara av intresse.

Guldsmedshyttan ingår i tätorten Storå i Lindesbergs kommun. På orten finns Global Castings Guldsmedshyttan AB, ett gjuteri. Orten är belägen längs med riksväg 50 cirka 1,5 mil norr om Lindesberg. Numera är bruket specialiserat som tillverkare av segjärn för vindkraftverk (Vestas). Brukets mekaniska verkstad ägs sedan 2006 av Empower.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om Guldsmedshyttan om du vill veta mer än saker om bagerier i Guldsmedshyttan.

I Guldsmedshyttan hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Guldsmedshyttan som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: