Bagerier i Frövi

Annons:
Hitta bageri i Frövi - alla trevliga och mysiga bagerier i Frövi som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Frövi och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Frövi. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Frövi erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Frövi

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Frövi. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Frövi som passar dig.

Firma Tomas Norberg AB
Wirséns v. 4
718 91 Frövi

Annons:

Fika och frallor i Frövi

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Frövi är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Frövi. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Frövi från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Frövi

I Frövi finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Frövi som också kan vara av intresse.

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här kan du läsa mer om Frövi om du vill veta mer än saker om bagerier i Frövi.

I Frövi hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Frövi som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: