Bagerier i Fjugesta

Annons:
Hitta bageri i Fjugesta - alla trevliga och mysiga bagerier i Fjugesta som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Fjugesta och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Fjugesta. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Fjugesta erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Fjugesta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Fjugesta. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Fjugesta som passar dig.

COOP
Storg. 18
716 30 Fjugesta

Annons:

Fika och frallor i Fjugesta

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Fjugesta är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Fjugesta. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Fjugesta från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Fjugesta

I Fjugesta finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Fjugesta som också kan vara av intresse.

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan du läsa mer om Fjugesta om du vill veta mer än saker om bagerier i Fjugesta.

I Fjugesta hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Fjugesta som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: