Bagerier i Degerfors

Annons:
Hitta bageri i Degerfors - alla trevliga och mysiga bagerier i Degerfors som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Degerfors och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Degerfors. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Degerfors erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Degerfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Degerfors. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Degerfors som passar dig.

Märtas Konditori
Medborgarg. 12
693 30 Degerfors


Coop Extra
Medborgarg. 15
693 30 Degerfors

Annons:

Fika och frallor i Degerfors

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Degerfors är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Degerfors. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Degerfors från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Degerfors

I Degerfors finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Degerfors som också kan vara av intresse.

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan du läsa mer om Degerfors om du vill veta mer än saker om bagerier i Degerfors.

I Degerfors hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Degerfors som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: