Bagerier i Askersund

Annons:
Hitta bageri i Askersund - alla trevliga och mysiga bagerier i Askersund som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Askersund och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Askersund. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Askersund erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Askersund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Askersund. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Askersund som passar dig.

Coop Konsum
Torsten Karlssons v. 1
696 33 ASKERSUND


Askersunds Bakgård, Bageri och Butik
St. Bergsg. 26
696 30 Askersund

Annons:

Fika och frallor i Askersund

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Askersund är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Askersund. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Askersund från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Askersund

I Askersund finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Askersund som också kan vara av intresse.

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Här kan du läsa mer om Askersund om du vill veta mer än saker om bagerier i Askersund.

I Askersund hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Askersund som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: