Bagerier i Kumla

Annons:
Hitta bageri i Kumla - alla trevliga och mysiga bagerier i Kumla som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kumla och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Kumla. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kumla erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kumla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kumla. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kumla som passar dig.

Lill-Annas Leveransbageri AB
Marsv. 7
692 34 Kumla


Örebro Bagerivaror AB
Nävestag. 20
692 91 KUMLA


Sveas Bageri & Konditori AB
Stationsg. 20
692 35 KUMLA


Sveas Bageri & Konditori AB
Trädgårdsg. 17
692 30 Kumla

Annons:

Fika och frallor i Kumla

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kumla är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kumla. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kumla från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kumla

I Kumla finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kumla som också kan vara av intresse.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du läsa mer om Kumla om du vill veta mer än saker om bagerier i Kumla.

I Kumla hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kumla som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Örebro.
Annons: